Spring naar inhoud

Rachel Schreef… een boek

In juni2009 verscheen mijn verhalenbundel ‘Vrouw, ga houthakken’, zegt de dokter’.  Een boekje met ongeveer veertig korte verhalen, waarvan de meeste in de een of andere vorm al eerder te lezen waren op het volkskrantblog ‘Rachel Schrijft’. Dus echt nieuw was het nu ook weer niet. Toch leest het wel anders hoor, op papier. Zegt men.

Wat voor soort boek het is? Tja de ene recensie had het over een lekker wegleesboek. Dat is altijd beter dan een weggooiboek. En BN De Stem vond dat ik herkenbare en lichtvoetige verhalen schreef: over lastige gesprekken en zonnige terrassen bijvoorbeeld. ‘Noem eens wat titels’, vraagt men mij wel eens. Spontaan roep ik dan meestal als eerste Uurtjesdag, en dan Lunahark, en Congresvee. Omdat ik die zelf wel geslaagd vind. En het titelverhaal  ‘Vrouw, ga houthakken’  natuurlijk.

Het boekje is leverbaar via alle internetboekhandels (zoals de bollen en ako’s van deze wereld) en te bestellen bij de reguliere boekhandel. Maar als je dat allemaal erg lastig vindt, kun je ook nog bij mij terecht. Als ik helemaal wordpressproof ben, dan heb ik daar een formuliertje voor en anders via de ouderwetse mail rachel@schrijft.nl.

No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: