Spring naar inhoud

Rachel Schrijft even niet

10 november 2010

"Ik heb je ff gegoogled, maar kon niets nieuws van je vinden. Schrijf je eigenlijk nog wel?", informeert een lieve collega op een novemberse dinsdagmorgen. "Hmm, nee, nou ja, ik schrijf wel, maar dan over competenties, over organisatiecultuur en over alliantiemanagement. Wil je dat ook lezen?" Stilte.

Weekend en woensdag (v/h schrijfdagen), zijn nu volledig ingericht op studeren.  Iedere dag wordt goed benut. Zo ben ik vanmorgen bij de gemeentewerf geweest om de opbrengst van ‘garage opruimen’ af te geven. De auto is gewassen, de studeerkamer opgeruimd, ik zou nu dus echt weer verder kunnen. Denk even aan het gesprek met Lieve Collega en  besluit om na bijna een jaar weer eens op bezoek te gaan op mijn eigen weblog.  Het heeft wel wat weg van iemand die na een slordige dertig jaar het pittoreske dorpje Jutphaas weer eens bezoekt. Als je dan goed om je heen kijkt, is er toch wel enige herkenning. Goed Kijken en ‘Enige’ zijn de toverwoorden. Wanneer heeft zich dit voltrokken en waar was ik toen? Hoogst waarschijnlijk tussen Belangwekkende Boeken over Relevante Onderwerpen in een immer opgeruimde studeerkamer.

Maar goed, zo zie ik ook dat ik me niet eens netjes heb afgemeld. O foei. Vooruit dan, voor al die mensendrommen die hier per ongeluk voorbij googlen of anderszins bewust dan wel onbewust op deze pagina terecht komen, meld ik me dan bij deze alsnog even af. Mocht u het nog niet gemerkt hebben….. Rachel Schrijft Eventjes Niet. Nou ja, ze schrijft wel, maar dan aan een masterthesis.  En onder het motto ‘studeren is leuk, afstuderen leuker’, verheugt ze zich op een hernieuwde kennismaking. Over een tijdje. Maar nu even niet.

4 reacties leave one →
 1. maria-dolores permalink
  10 november 2010 15:44

  Verstandige keuze!
  Wel jammer :-).
  Succes ermee.

 2. kuifje simon permalink
  10 november 2010 20:37

  Goed je weer te lezen
  ook al was het dan voor even.
  Later……….. en succes.

 3. oliphant permalink
  10 november 2010 20:45

  Nou, dan wordt mijn waarnemingsvermogen niet gelogenstraft. Lucienne is druk bezig met hr PHD in Oz en is bijna doctor. Die heet op haar twenty_six ook wat weinig tijd…Er zijn mensen die nooit stoppen met zich ontwikkelen:-) Groet aan man en kinderen van, alweer anderhalf jaar geleden.
  Ga door en bereik wat je wilt,
  liefs, Chiel. Was toch een leuke verjaardag, al heb ik je nauwelijks gesproken.

 4. Aad Verbaast permalink
  11 november 2010 10:55

  Goed motto trouwens ;-))
  Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: